Verslag van woensdag 22 januari door Ton.

Al weer de 5e zitting van de 3e periode. Nog een avondje Henk als WL en dan is de volgende aan de beurt. U wordt op de hoogte gehouden bij wie men zich dan moet gaan afmelden. Een vervelend slot aan het einde van de avond. Ina Treur heeft haar tasje even op de prullenbak gezet bij het weggaan om haar jas te pakken. Raar maar waar, maar iemand heeft per ongeluk het tasje meegenomen. Haar telefoon etc. zitten daar nog in, maar gelukkig had zij haar sleutels in haar jas zitten. Zij kon dus naar huis en daar binnen het alarm afzetten. Desondanks wil Ina toch wel graag haar tasje terug. Haar telefoonnummer is 023-5616494.

Een leuker bericht voor Ina en Ursula is de uitslag van deze avond. Een keurige 3e plaats met 59,38%, waarmee zij meteen de eerste plaats opeisen van deze 3e periode. Op de voet gevolgd door Arie en Ton, die voor de tweede keer op rij een gedeelde eerste plaats,dit keer met Erik en Joop, behaalden met bijna 60%. Helma en Nettie hadden hun avond niet en duikelden naar de 5e plaats. Ook Cock en Herman zijn een beetje van slag, want met één goede tafel win je de oorlog niet. Het gelegenheidsduo Ria (W) en Piet konden elkaar niet vinden, maar met standaard Acol moet je toch verden kunnen komen dan 32%!

Leuke spellen waren er in de A-lijn nauwelijks. Eenmaal 6 schoppen geboden waar het er absoluut niet inzat, en niemand 6 harten geboden waar het er wel in zat. Verder dient men zo snel mogelijk te passen als er sprake is van een vervelende misfit. Doorbieden maakt het alleen maar erger. Dit kwam in een aantal spellen nog al eens voor. Maar ook daar moet je mee leren omgaan.

In de B-lijn kwamen heel duidelijk Ineke en Jan, maar ook Ginny en Joop boven drijven met een mooie 62,5%! Die twee paren komen volgende keer weer in de A-lijn, alhoewel het best eens in één lijn gespeeld kan gaan worden, omdat er nog al wat afmeldingen in het schriftje staan!