Uitslag van de slotdrive van 28 april 2019.

Verslag geschreven door Ton Henzen.

Met 2 lijnen van 14 paren heeft onze vereniging het seizoen 2018-2019 afgesloten. Het wedstrijdgebeuren liep op rolletjes en vooral in de A-lijn werden veel (16) slempunten gescoord. Een leuke score bij spel 6 in deze lijn moet nog even vermeld worden. Wel liep paar 10 (Fieke en Elly) hun dichte 4-schoppen contract mis, maar dat zij 1 schoppen +5 mochten spelen, leverde heel wat meer op! Want 1180 punten haal je niet met een manchecontract!

De beker voor de woensdagavond werd als gewoonlijk uitgereikt aan Erik en Joop,  hoewel het tot de laatste periode erg spannend is geweest! De beker voor de donderdag ging evenals 2 jaar geleden naar Paul Herber en Wim Teunissen. Voor de dondedag zijn echter nieuwe partnerships gesmeed om het nieuwe jaar nog spannender te maken. Helma was er speciaal voor gekomen om samen met haar moeder de slembeker in ontvangst te nemen. Familie Paardekooper mocht de Theo Paardekooper-bokaal mee naar huis nemen, waar deze een jaar lang in de huiskamer mag staan pronken!

Alle leden een prettige zomer gewenst en als het even kan, kom dan gezellig op de donderdag zomerbridgen!.Cock en Marry zullen jullie graag ontvangen,  zeg het voort!
En....  men zal het niet geloven, maar  het eerste paar heeft zich al opgegeven voor de feestweekdrive op 7 september a.s., bang dat er geen plaats meer zou zijn!