Vanaf dit jaar is er een speciale prijs, namelijk een wisselbeker voor de winnaars van de A-lijn.
Deze beker, de Truus Henzen Trofee, is een eerbetoon aan ons onlangs overleden lid Truus Henzen.

Deze drive is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de feestweek in Vijfhuizen en wordt gespeeld op verschillende locaties in het dorp en is voor leden en niet-leden.
Dit jaar vindt de feestweekdrive plaats op: Zaterdag 7 september 2019.

Een overzicht van deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld.

Je kunt je per paar aanmelden t/m  2 september door een e-mail te sturen naar:

Graag bij aanmelding aangeven:

• Jouw naam en e-mailadres
  • De naam van de partner waarmee je speelt.
  • Bridgeniveau: 1,2,3,4,5  (1=weinig ervaring ... 5=veel ervaring)
  • Eventuele dieetwensen
    Bij aanmelding kan men opgeven of er rekening gehouden moet worden met bepaalde dieetwensen zoals: vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij.

Toelating vindt plaats op volgorde van inschrijving.
Degenen die die zich hebben aangemeld, ontvangen in de week van 7 september een herinnering!

Dorpshuis Vijfhuizen
Kromme Spieringweg 436
2141AN Vijfhuizen

Ontvangst en inschrijving  tussen 10.00-10.30 uur.
Start om 10.45 uur op locatie.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per persoon. Dit is inclusief en heerlijke lunch op locatie. Het bedrag dient bij inschrijving aan de start contant te worden voldaan, liefst gepast. Als van een paar beide spelers betaald hebben, dan krijgen zij het loopbriefje met daarbij de consumptiebonnen.
Voor degenen die niet weten waar het Dorphuis gelegen is, is een plattegrond toegevoegd met daarbij de mogelijkheid om zelf een Routebeschrijving op te geven.

Gespeeld zal worden op de volgende locaties:  De Luifel, De Koperen Hemel, Het Dorpshuis, De Poterne, 't Kunstfort. Het verdient aanbeveling om voor elke verplaatsing de fiets als vervoermiddel te gebruiken maar er is voldoende tijd om het ‘parcours’ te voet af te leggen.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.45 uur tot 11.15 uur 1ste ronde
11.35 uur tot 12.05 uur 2de ronde
12.25 uur tot 12.55 uur 3de ronde
13.00 uur Lunch
13.45 uur vertrek naar de volgende locatie
14.00 uur tot 14.30 uur 4de ronde
14.50 uur tot 15.20 uur 5de ronde
15.40 uur tot 16.10 uur 6de ronde

Aansluitend prijsuitreiking en afsluiting met een hapje en een drankje in het Dorpshuis.
Tot ziens op zaterdag 7 september 2019