Uitslagen van 6 september 2014.

60 paren hadden zich ingeschreven, die verdeeld waren over 5 speellijnen van 12 paren. Er werd gespeeld op een zestal locaties in het dorp. Het is net zoals voorgaande jaren weer een geslaagde dag geworden. Hoewel de zon het liet afweten, was het weer aangenaam om van locatie naar locatie te pendelen. Op het Kunstfort is zelfs nog buiten op het terras gebridged.
De beheerders/eigenaars van het Kunstfort, de Poterne, Alberto’s, het Dorpshuis, de Koperen Hemel en de Luiifel, hartelijk dank dat we weer gebruik mochten maken van jullie locatie. De lunches waren smakelijk en prima verzorgd.

Rond 16.00 uur kwam iedereen bij elkaar in het Dorpshuis waar, in afwachting van de uitslagen, Paul Herber de sfeer er goed inbracht met zijn gezellige (hollandse) liedjes. Nadat de 120 speelbriefjes (snel) uitgerekend en ingevoerd waren in de computer,was het de taak van onze voorzitter Elly Noomen om de resultaten bekend te maken en de prijzen uit te reiken. Dat deed ze weer op de voor haar leuke en ongedwongen wijze daarbij geassisteerd door Miss Vijfhuizen 2014, Robin de Vries.

De hapjes waren weer perfect verzorgd door ons vaste ‘cateringteam’. Iedereen die hieraan meegewerkt heeft, heel hartelijk bedankt: top! Na de prijsuitreiking ging Paul weer verder met zijn optreden waarbij hij zelfs menig 70-plusser zover kreeg dat de voetjes van de vloer gingen!

Een speciaal woord van dank voor Truus en Ton voor de vele uren die zij besteed hebben met het klaarmaken van alle bridgebenodigdheden, Cees voor de ondersteunende software, Netty, Miep en alle anderen die niet genoemd zijn maar bijgedragen hebben om deze dag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.Tot volgend jaar!

Verslag geschreven door Cees.