Uitslag kerstdrive 2014

Ook dit jaar weer een geslaagde kerstdrive zoals we eigenlijk gewend zijn! Iedereen was rond 12.00 uur aanwezig. Na de koffie werd om 12.30 het startsein gegeven voor de eerste ronde. De 28 paren waren verdeeld over twee lijnen, de rode (A) en de gele (B) lijn. Na een ruime pauze was om 16.15 de laatste partij gespeeld.

Winnaars in de rode lijn werden Joop & Eric en in de gele lijn Petra & Tony. Gefeliciteerd! De prijsuitreiking vond in gepaste (kerst)sfeer plaats. Elly deed de prijsuitreiking weer de manier zoals we van haar gewend zijn, vol overgave en enthousiasme! Voor de winnaars was er uiteraard een prijs, daarnaast waren er poedelprijzen, een prijs voor de meest behaalde slempunten (Ton (R) & Paul) en een aanmoedigingsprijs voor onze nieuwkomers Klaas & Robert die sinds kort samenspelen.
 
Tot slot een dankwoord voor degenen die voor de hapjes en cakes gezorgd hebben en mede daardoor de drive weer tot een succes gemaakt hebben en niet te vergeten Bep en Ernst voor de prima verzorging.

Verslag van de kerstdrive op 21 december 2014, geschreven door Cees.