Hieronder, de spreidbladen van Ton met de uitslagen van de vrijdag- zaterdag- en zondagavond en de totaaluitslag van het bridgeweekend van vrijdag 23 tot maandag 26 september 2016 gehouden in hotel Mooi Veluwe in Putten.

Uitslagen:

Het bridgeweekend van 2016, gehouden in het hotel Mooi Veluwe van 23 tot 26 september 2016, was wederom weer een geslaagd evenement!  Qua locatie was dit een toplocatie, midden in het bos in de gemeente Putten (..geen familie..)!

Vrijdagmiddag had iedereen (18 paren en hoffotograaf Theo) net als vorig jaar, zich verzameld buiten op het terras. Het weer was aangenaam. Na een welkomstspeech van Erik en een welkomstdrankje en -hapje gingen we om 17.30 uur aan tafel. Ton (Henzen) had voorafgaand aan het diner de gehele speelzaal opgetuigd, zodat we rond 19.30 konden starten met de eerste ronde. 

De bridgesessies hadden plaats op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Zaterdag en zondag overdag was er plaats voor eigen activiteiten. Sommigen gingen wandelen, anderen met de auto naar een van de omringende steden (dorpen), naar het Kröller-Müller museum en er was een groepje dat de fiets had meegenomen waaronder Joop, Cock, Arie, Cees en Bep. Joop & Cock hadden een (knooppunt) route uitgestippeld. Met ze'n vijven 's morgens om 10 uur met prachtig weer, op de fiets met ondersteuning (behalve Arie), reden we door de schitterende bossen, langs hei en zandverstuiving richting Harderwijk. Onderweg op de hei eerst een ontmoeting met een schaapskudde en vervolgens kennis gemaakt met een militair voertuig dat al rijdend de loop op Arie richtte. Het bleek puur toeval te zijn en had niets met Arie zijn politieke richting te maken. Tja, je weet het maar nooit in deze tijd. In Harderwijk, aan de rand van het Veluwemeer, prima geluncht onder cameratoezicht..! Die camera's hingen daar toevallig en hadden niets met de aanwezigheid van Joop te maken. Langs het Veluwemeer richting strand Nulde alwaar nog een terrasje gepakt, waarna we rond 15.30 op de thuisbasis terugkeerden.

Zondagochtend werd er eerst nog gefietst en gewandeld. 's Middags was er jeu-de-boules georganiseerd op de twee banen van het hotel. De twee banen waren eigenlijk niet genoeg want al snel werd er ad-hoc een derde en vierde baan geimproviseerd. Het weer was nog mooier dan de dag er voor, zo'n 23 graden! Nadat er vele ballen door de lucht waren gegaan, bleek na afloop dat we een jeu-de-boules fenomeen in het midden hadden waarvan eigenlijk niemand had verwacht dat hij de winnaar zouden worden.  Meester met de ijzeren ballen en winnaar werd: Tony (Grund)! Gefeliciteerd Tony!

Wat het bridge betreft, drie leuke (..voor sommigen wat minder leuk..) avonden. 
De avonden waren door het schema van Ton zo ingedeeld dat ieder paar een maal tegen een ander speelde. De eerste avond was voor Joop & Cock die na  de tweede avond nog steeds eerste stonden. Het  is Elly en Arie niet gelukt om hun 'titel' van vorig jaar te prolongeren want uiteindelijk bleken toch weer Ton & Truus de langste adem te hebben en werden, net als twee jaar geleden in Zeddam, de winnaars van het bridgeweekend.

Tot volgend jaar!

Verslag geschreven door Cees.