Uitslagen van 2 september 2017.

Dit jaar hadden 60 paren zich ingeschreven, die verdeeld waren over 5 speellijnen van 12 paren. Voor de organisatie is altijd weer afwachten of alle 120 deelnemers om 10.30 uur aanwezig zijn. Er werd weer gespeeld op een zestal locaties in het dorp. Het is net zoals voorgaande jaren weer een geslaagde dag geworden. De zon liet zich veelvuldig zien, zodoende was het weer aangenaam om van locatie naar locatie te pendelen.
De beheerders/eigenaars van het Kunstfort, de Poterne, het Graanpakhuis,  het Dorpshuis, de Koperen Hemel en de Luifel, hartelijk dank dat we weer gebruik mochten maken van jullie locatie. De lunches waren smakelijk en prima verzorgd.

Rond 16.15 uur kwam iedereen bij elkaar in het Dorpshuis waar, in afwachting van de uitslagen 'onze' Joop Wijkhuizen de stemming er muzikaal goed in had gebracht. Nadat de 120 speelbriefjes uitgerekend en ingevoerd waren in ons systeem, was het rond 17.00 zo ver dat Ton (Henzen) de resultaten bekend kon maken en de prijzen kon uitreiken. Ton deed dat met verve daarbij geassisteerd door de leuke Miss Vijfhuizen 2017, Teddy Sleper.

Iedereen die meegeholpen heeft om deze dag weer tot een succes te maken, heel hartelijk bedankt:  Miep & Willem Brink en Elly Noomen voor de de catering en prijzen; Truus en Ton Henzen voor de speelklaar maken van alle spellen, loop- en scorebriefjes; Ton Mesman, Bert Calvelage en Willem Brink voor het 'installeren' van de spellen op locatie; onze vaste 'telploeg' om alle 120 scorebriefjes te tellen; Cees v.d.Putten voor het verwerken van alle aanmeldingen / e-mails en het invoeren de uitslagen en de rapportage op de website; de dames voor serveren van de hapjes en verder iedereen die ik vergeten ben! En..... natuurlijk alle deelnemers bedankt dat jullie er waren. Zonder jullie geen feestweek-drive! We hopen dat jullie er volgend jaar weer bij zijn. Tot volgend jaar!

Verslag geschreven door Cees van der Putten.