Zo ziet het koffertje (tas) er uit

Als blijk van waardering aan twee van onze oud-leden, die al enige tijd geleden om gezondheidsredenen helaas onze vereniging hebben verlaten, is het bridgekoffertje weer tot leven gekomen. Mede door hun donatie, zijn de spullen in het koffertje opgefrist en voorzien van 24 spellen waar de hersens weer van kunnen kraken.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Nodig een bevriend stel uit en huur het koffertje voor een gezellig avondje bridgen. De spellen zijn voorgestoken, dus er mag niet geschud worden!.  De spellen zijn voorzien van een dagscore, zodat de stand bijgehouden kan worden en na beëindiging van de 24 spellen ook direct te zien is hoe er gescoord is. Tevens zit er een scorebriefje in dat ingevuld moet worden. Na 10x verhuren van de koffer is er een winnaar bekend, deze mag rekenen op een aardigheidje.

De kosten voor het huren van de koffer bedragen € 3,00. De koffer kan te allen tijde gehuurd worden, zelfs in het weekend. Een telefoontje naar Ton Mesman (023- 5581738) en een afspraak voor het ophalen is zo gemaakt. Hoe meer de koffer gehuurd wordt, des te sneller wisselen de spellen. Mocht het zo zijn dat wij aan de vraag niet kunnen voldoen, dan wordt er een tweede koffer georganiseerd.

Wij wensen jullie heel veel bridgeplezier!