Het bridgeweekend 2020 gaat volgend jaar gehouden worden in het Stadshotel in Ootmarsum van vrijdag 25 t/m maandag 28 september. Het hotel is onlangs gerenoveerd en beschikt over 26 twee-persoonskamers en 10 een-persoonskamers.

Aanmelden
Wij hebben geen duidelijke deadline afgesproken. Toch vragen wij jullie om je aan te melden vóór 1 januari 2020.  Aangezien sommigen van ons een levenspartner hebben die geen lid is van onze vereniging, maar wel kan bridgen, vinden wij dat deze leden met levenspartner ook mee kunnen gaan. Vanzelfsprekend geldt bovenstaande ook voor niet-leden zoals die vorige keren hebben deelgenomen.  Let wel op: Door je aan te melden ga je de verplichting aan om 3 avonden te bridgen!

Je kunt je aanmelden bij Erik Boerhorst, het liefst via email, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Gaag direct met opgave van het type kamer dat je wenst.

Locatie
Ootmarsum is een leuk Overijssels plaatsje met redelijk wat winkels en kunstzaken. Niet ver van Enschede en een aantal plaatsen in Duitsland zoals Nordhorn en Bad Bentheim. Er zijn talloze fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt. Wij kunnen voor de liefhebbers een stadswandeling regelen. Het hotel ligt dicht bij het centrum.

Website: www.stadshotelootmarsum.nl

Datum
Het weekend van vrijdag 25 t/m maandag 28 september. Dit betekent 3 avonden bridgen.

De kosten bedragen:

• € 159,50,-- per persoon bij gebruik van een 2-persoonskamer door 2 personen;
  • € 186,50,-- per persoon bij gebruik van een 1-persoonskamer;
  • € 2,25,-- per persoon per nacht verblijfsbelasting.

Hierbij zijn inbegrepen:

• 3 overnachtingen;
  • 3 x ontbijtbuffet;
  • 1 x dinerbuffet;
  • 2 x 3-gangen diner;
  • 1 x koffie of thee bij aanvang en een hapje tijdens het bridgen;
  • 1 x welkomstdrankje.

Aanbetaling
Er is een aanbetaling vereist van € 75,-- per persoon, te voldoen vóór 1 augustus 2020 o.v.v Bridgeweekend Bridgeclub Vijfhuizen.

Vervoer
Per auto is het hotel heel gemakkelijk te bereiken via de A1 tot Oldenzaal en daarna via de N432/N736 naar Ootmarsum. Afstand circa 190 Km vanaf Vijfhuizen. Voor diegenen die geen eigen vervoer hebben regelen wij natuurlijk dat je met iemand mee kunt rijden. Dit wordt altijd opgelost!