13 januari 2019

Wij zijn enige tijd bezig geweest met het vinden van een geschikte locatie voor ons bridgeweekend begin oktober 2019. Het is niet eenvoudig een hotel te vinden dat een nog redelijk prijsniveau heeft in combinatie met een zekere kwaliteit.

Wij vinden het leuk om een keer naar Zuid-Limburg te gaan. De keuze is gevallen op het hotel Schaepkens van St Fijt in Valkenburg  (zie foto). Het hotel ligt net buiten het centrum, op een wat rustiger locatie. Hotel Schaepkens van St. FijtHet heeft een grote tuin, waardoor het niet direct aan de weg gelegen is. Er is een eigen, beschermde, ruime parkeerplaats. Wij hebben een optie genomen op een aantal Comfort kamers voor zowel één- als tweepersoonsbezetting en op een aantal iets ruimere Superior kamers. Wij zullen geen gebruik maken van de Standaard kamers.

Aanmelden

De looptijd van onze optie loopt tot begin maart. Graag vragen wij je om je vóór maart 2019 op te geven. Aangezien sommigen van ons een levenspartner hebben die geen lid is van onze vereniging, maar wel kan bridgen, vinden wij dat deze leden met levenspartner ook mee kunnen gaan. Vanzelfsprekend geldt bovenstaande ook voor niet-leden zoals die vorige keren hebben deelgenomen.Je kunt je aanmelden bij Erik Boerhorst, het liefst via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., gaag direct met opgave van het type kamer dat je wenst.

! Voorwaarde: Door je aan te melden ga je de verplichting aan om alle avonden te bridgen!

Datum:  Het weekend van vrijdag 4 t/m maandag 7 oktober. Dit betekent 3 avonden bridgen.

Locatie

Valkenburg is natuurlijk een bekende plaats. Maastricht is met de auto binnen een kwartier te bereiken. Er is ook een treinverbinding met Maastricht. Het hotel ligt in het Geuldal, dus de fietsers hoeven niet eerst een berg op om bij het hotel te komen! Schaepkens van St Fijt heeft ruime ervaring met het ontvangen van bridgers. Meerdere leden van onze club hebben daar al eens gebridged via Dekker-bridge.  Website:  www.hotelschaepkens.nl

De kosten bedragen:

• € 148,50,-- per persoon bij gebruik van een Comfort kamer door 2 personen
  • € 178,50,-- per persoon bij gebruik van een Superior kamer door 2 personen
  • € 193,50,-- per persoon bij gebruik van een Comfort kamer door 1 persoon
  • € 3,-- per persoon per dag verblijfsbelasting.

Hierbij zijn inbegrepen:

• 3 overnachtingen
  • 3 x ontbijtbuffet
  • 3 x dinerbuffet met ruime keuze mogelijkheden
  • 1 x koffie of thee bij aanvang en een hapje na het bridgen
  • Welkomstdrankje.

Aanbetaling

Er is een aanbetaling vereist van € 100,-- per persoon, te voldoen vóór 1 augustus 2019.
Gaarne dit bedrag overmaken naar: Rekeningnr:NL69RABO0 131204408 t.n.v. Hotelexploitatie J.H. Jaspers B.V. onder vermelding van: Bridgeclub Vijfhuizen + je achternaam.

Vervoer

Per auto is het hotel heel gemakkelijk te bereiken via de A2 tot vlak voor Maastricht  en dan de A79 naar Valkenburg. Afstand circa 225 Km vanaf Vijfhuizen.Voor diegenen die geen eigen vervoer hebben regelen wij natuurlijk dat je met iemand mee kunt rijden. Dit wordt altijd opgelost!

Wij gaan ervan uit dat deze informatie duidelijk is. Mochten er toch vragen zijn, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Namens het bestuur van Bridgeclub Vijfhuizen: Elly Noomen, Miep Brink en Erik Boerhorst